Terveisiä Ohoilta!

Arvoisa yhteistyökumppanimme! Me täällä Ohoilla haluamme ilahduttaa sinua ja toivottaa tsemppiä näinä erikoisina aikoina. Samalla meillä on tässä tilaisuus kertoa lyhyesti niin palveluistamme kuin kuulumisiammekin, sekä vinkata sinulle markkinoinnin tämän vuoden kehityssuunnista.

Vuosi 2020 jää historiankirjoihin. Koronan myötä nousseita liiketoiminnan haasteita ratkotaan varmasti vielä pitkään. Toimintaympäristö ja markkinat ovat muuttuneet ja muuttuvat yhä tavoilla, jotka pakottavat meidät kaikki tarkistamaan omaa tekemistämme.

Vuosi 2020 oli myös meille käänteentekevä. Korona haastoi Ohoitakin. Ollin poismeno vei meidät perimmäisten kysymysten äärelle. Syksyllä startattiin kuitenkin Ohoin uusi vaihe, kun Tiiasta tuli yrityksen osakas ja rekrytoimme Annastiinan sekä Viljamin tiimiimme.

Kasvatamme jatkuvasti asiantuntijaverkostoamme. Vuodenvaihteessa saimme myös huikean Annan osaksi jengiämme. Ohoin uusi vaihe edellytti myös uusia tiloja. Muutimme ennen joulua uuteen, nastaan toimitilaan Emalikukkaan Temalille. Tervetuloa kylään heti kun tilanne sallii! Ohoin tarina jatkuu ja Ollin muisto elää mukana.

Ohoi on olemassa, jotta asiakkaamme huomataan, ymmärretään ja muistetaan. Ajattelemme, että vaikuttava brändinrakentaminen on merkityksen jakamista. Haluamme auttaa asiakkaitamme rakentaman puhuttelevia brändejä.

Tänä vuonna verkkokauppojen kiristyvä kilpailu nostaa brändin merkityksen yhä korkeammalle. Viime keväänä verkkokauppa otti muutamassa kuukaudessa 10 vuoden kehitysharppauksen. Kilpailussa pärjätäkseen asioinnin asiakaskokemuksen ja teknisen toteutuksen on oltava huipputasoa, mutta myös brändin on oltava olla selkeä, tunnettu sekä asiakkaisiin vetoava.

Brändeiltä odotetaan vastuullisuutta, näkyviä tekoja sekä kannanottoja yhteiskunnallisiinkin kysymyksiin. Nyt onkin syytä hetki analysoida oman brändin tilannetta ja tulevaisuutta tarkemmin. Sparraamme mielellämme!

Tänä vuonna sosiaalisen median merkitys markkinoinnissa tulee kasvamaan entisestään. Voimakkainta kasvua tullaan näkemään Instagramissa, YouTubessa, TikTokissa ja LinkedInissä. Some-markkinoinnin tärkeimpiä mittareita ovat brändin tunnettuuden ja verkkosivuliikenteen kasvattaminen, sekä yleisön sitouttaminen. Aktiiviset ja tyylikkäät some-kanavat osana markkinoinnin kokonaisuutta rakentavat vakuuttavaa brändimielikuvaa. Kysy tarjoustamme jatkuvasta some-kumppanuudesta!

Toivomme sinulle ja koko porukallenne iloa ja onnistumisia tähän vuoteen.

Ollaan yhteydessä. Yhdessä tekeminen hoituu kanssamme mainiosti myös täysin etäyhteyksin.

Yhteistyöterveisin,

Tiia & Annastiina

www.ohoicreative.com, p. 010 418 0880, Emalipolku 2 B, 04410 Järvenpää