Elämä on grillijuhla

grillijuhla.kuuma.fi

Kasvava KUUMA-seutu päätti tehdä kuntamarkkinoinnin historiaa yhdistämällä voimansa asumisen markkinoinnin osalta vuonna 2020. KUUMA-seutu on 10 kuntaa pääkaupunkiseudun ympärillä,eli Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja VIhti. 

Tavoitteena oli löytää raikas ja elämänmakuinen tapa kampanjoida alueen upeista asumisen mahdollisuuksista. Syntyi ”Elämä on grillijuhla” -kampanjakonsepti. Kampanja huipentui vuoden 2020 kuukaden mittaisille Tuusulan asuntomessuille messuosastoksi, verkkosivustoksi sekä some-materiaaleiksi. Projekti toteutettiin vahvassa yhteistyössä, työpajamaisesti työskennellen kuntien edustaijen, KUUMA-liikelaitoksen edustajien sekä Ohoin kesken.

Yhteistyön tuloksena Ohoi kiteytti KUUMA-seudun asumisen markkinointiviestintästrategian, loi ”Elämä on grillijuhla” –kampanjakonseptin ja toteutti kampanjamateriaaleja verkkosivustosta grilliruokaresepteillä maustettuun 10 kunnan yhteiseen esitteeseen. Valokuvat otti Ohoin valokuvakonseptin mukaisesti Kapina Oy.

Tutustu tarkemmin: https://grillijuhla.kuuma.fi/

Kampanja noteerattiin vuoden 2021 Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa kunniamaininnalla: 

“Nerokkaasti asuntomessuihin yhdistetty kampanja, jolla saavutettu hyviä tuloksia. Plussaa pitkäjänteisyydestä ja jatkuvuudesta tuleviin 2024 asuntomessuihin. Loistava kokonaisuus, jossa on hyödynnetty laajasti niin strategista markkinointia kuin somekanavia ja kaikkea siltä väliltä. Pohjana kaikelle on ammattimainen analysointi, markkina- ja suunnittelutyön osalta.”

Elämä on grillijuhla